Riool ontstoppen bij verstoppingen

Loopt het water in de gootsteen of douche niet meer weg? Dan moet je het riool ontstoppen. Bij een hardnekkige verstopping kan het lastig zijn om zelf het riool te ontstoppen. Daarom zijn wij 24/7 bereikbaar om jou te helpen. Onze vakkundige professionals met veel ervaring helpen jou van het probleem af. Naast het riool ontstoppen, komen we ook langs voor lekkages in het dak en riool en voor rioolreinigingen. Ontdek alle diensten die we aanbieden.

Afvoer ontstopper

Bad ontstoppen

Doucheputje

Droger/Wasmachine ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Hemelwaterafvoer ontstoppen

Regenpijp ontstopper

Riool ontstoppen

Wasbak ontstoppen

Wc ontstoppen

Vaatwasser ontstoppen

Keuken ontstoppen

WC verstopt

Een verstopte wc is een vervelend probleem dat je liever wil voorkomen. De oorzaken van een verstopte wc kunnen verschillen, van te veel wc papier in één keer doorspoelen tot aan het water dat niet goed doorloopt. Je kunt proberen eerst zelf met een ontstopper de wc te ontstoppen. Lukt dat niet? Bel ons!

Afvoer badkamer verstopt

Wanneer de afvoer van de badkamer verstopt is, kan dat erg vervelend zijn. Denk aan een verstopte douche of een wasbak die niet goed doorloopt. Door een opstapeling van zeepresten of haren kan de afvoer van de badkamer verstop raken. Wanneer het zelf ontstoppen niet lukt komen we je graag van het probleem afhelpen.

Gootsteen verstopt

Loopt het water van de gootsteen niet meer weg? Door etensresten en zeepresten die ophopen kan de gootsteen verstopt raken. Hulp nodig bij het ontstoppen van de gootsteen? Wij sporen het probleem voor je op en ontstoppen de gootsteen met vakkundigheid.

Verstopte afvoer keuken

Heb je last van een verstopte afvoer in de keuken? Merk je dat het water van de vaatwasser niet meer wegloopt? Dat is erg vervelend wanneer je de keuken dagelijks gebruikt. Bij een hardnekkige of terugkerende verstopte afvoer in de keuken, twijfel dan niet, maar schakel ons in. Bel ons voor een afspraak.

Stankoverlast in huis

Plotseling stankoverlast in huis? Weet je niet waar het vandaan komt? Wij sporen de stank op en gaan opzoek naar de oorzaak. Het kan zo zijn dat er een lek in het riool zit. Wil je graag van de stankoverlast in huis af? Bel ons meteen voor een afspraak.

Rioolreiniging

Heb je vaker last van stankoverlast of van riool verstoppingen? Dan kan het zijn dat het riool vervuild is geraakt. Onze ervaren professionals staan voor je klaar voor een grondige rioolreiniging. Bij terugkerende problemen sporen we het probleem op en pakken we het aan. Om in de toekomst rioolproblemen te voorkomen kan een rioolreiniging de ideale oplossing zijn.

Lekkage opsporen

Wanneer je last hebt van stank in huis kan het zijn dat je een lekkage hebt. Een lekkage is vaak lastig op te sporen. Hier zijn vaak specialistische materialen voor nodig. Wij sporen lekkages op met een professionele rookmachine. Daarmee zien we snel waar de rook vandaan komt en dus waar de lek zit. Het is belangrijk om snel de lekkage op te sporen en te repareren, om nog meer schade te voorkomen.

Riool lekkage opsporen

Een riool lekkage kan ineens ontstaan. Je kunt het merken door stankoverlast in huis. Wanneer je vermoed een lekkage te hebben dan komen we de riool lekkage bij je opsporen. Zodra we weten waar de lek zit, repareren we de lekkage.

Dak lekkage opsporen

Zie je een natte plek op het plafond? Of zit er ineens schimmel op de muur? Dan is de kans groot dat je een dak lekkage hebt. Wij komen de dak lekkage voor je opsporen en verhelpen. Het is belangrijk om snel te handelen bij een lekkage. Schakel daarom snel onze hulp in. Zo voorkom je dat er meer waterschade ontstaat.

 

Camera inspectie riool

Wanneer een verstopping terug blijft komen is een camera inspectie van het riool aan te raden. Een terugkerende verstopping kan meerdere oorzaken hebben. Denk aan een voorwerp dat per ongeluk doorgespoeld is, een boomwortel die het riool hindert of opgehoopt wc papier. Met onze ervaring in camera inspectie van het riool sporen we het probleem op en pakken we het aan. Zo zorgen we voor een duurzame oplossing van jouw rioolproblemen.

Heeft u een lekkage of verstopping?

Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar

4.9/5 53 Google Recencies

085 488 12 89