80.000+ Rioleringen ontstopt

98% Beveelt ons aan

25+ Aangesloten rioolexperts

Wie zijn wij?

Ben je op zoek naar een betrouwbaar rioolservice bedrijf dat snel schakelt in Noord Brabant? Dan ben je aan het juiste adres bij Rioolservice Schel. Of het nu gaat om een verstopte afvoer of een lekkage, wij hebben de kennis en ervaring in huis om alle soorten rioolproblemen op te lossen.

Ons bedrijf bestaat uit professionals met meer dan 25 jaar ervaring in het oplossen van verschillende rioolproblemen. Onze missie is om onze klanten snel, professioneel en vakkundig te helpen bij al hun rioolproblemen. Dit doen we met onze expertise en door duidelijke communicatie, zodat je weet wat je kunt verwachten. Wij hanteren transparante en eerlijke tarieven, zodat je niet onverwacht voor hoge kosten komt te staan.

 

Waar kunnen we u bij helpen?

Grote kans dat het riool verstopt is. Of dat het riool een lek
heeft. Dat lossen we als vakkundig ontstoppingsbedrijf
graag voor je op! Heb je spoed? Bel ons meteen!

WC verstoppingen

Badkamer verstoppingen

Gootsteen verstoppingen

Verstopte afvoer keuken

Stankoverlast in huis

Rioolreiniging

Lekkage opsporen

Camera inspectie riool

24/7 bereikbaar

Wij snappen goed dat rioolproblemen hinderlijk kunnen zijn. En dat je daar zo snel mogelijk vanaf wilt. Daarom kun je Rioolservice Schel op elk moment van de dag bellen, wij zijn 24/7 bereikbaar. Is de wc verstopt of loopt de gootsteen niet door? Wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten rioolproblemen. Ook bieden wij hulp bij lekkages in het riool of dak. Een lek opsporen? Geen probleem, dat doen wij met een

professionele rookmachine die de lek detecteert. Heb je terugkerend last van lekkages of andere rioolproblemen? Dan kan een rioolreiniging een goede oplossing zijn. Zo voorkom je rioolproblemen in de toekomst. Wil je een afspraak met ons maken? Neem telefonisch contact op en wij komen graag langs om je van je rioolproblemen af te helpen.

Veel gestelde vragen

Waarom heb ik Rioolservice Schel nodig?

Rioolproblemen kunnen leiden tot verstopte afvoeren, stankoverlast, overstromingen en andere sanitair gerelateerde problemen. Rioolservice Schel, een gecertificeerd rioolontstoppingsbedrijf, kan deze problemen snel en efficiënt oplossen.

Hoe kan ik een verstopte afvoer herkennen?

Tekenen van een verstopte afvoer zijn onder meer langzaam leeglopend water, borrelende geluiden in de afvoer, stankoverlast en mogelijk overstromingen in gootstenen, toiletten of douchebakken.

Kan ik een verstopt riool zelf ontstoppen?

In sommige gevallen kunnen huismiddeltjes of handmatige ontstoppingsmethoden helpen, maar deze bieden vaak slechts tijdelijke oplossingen. Het is beter om Rioolservice Schel in te schakelen, een professioneel en gecertificeerd rioolontstoppingsbedrijf, om de oorzaak van het probleem effectief aan te pakken.

Hoeveel kost rioolontstoppingsservice?

De kosten variëren afhankelijk van de ernst van het probleem, de locatie en de benodigde reparaties. Rioolservice Schel biedt gratis offertes en kan een prijsopgave geven nadat ze de situatie hebben beoordeeld.

Hoe lang duurt het om een rioolprobleem op te lossen?

De tijdsduur hangt af van de complexiteit van het probleem. Eenvoudige verstoppingen kunnen binnen een uur worden opgelost, terwijl grotere problemen zoals beschadigde leidingen meer tijd in beslag kunnen nemen.

Hoe kan ik toekomstige rioolproblemen voorkomen?

U kunt preventieve maatregelen nemen, zoals het vermijden van het doorspoelen van vet, olie, vochtige doekjes en vreemde voorwerpen. Regelmatig onderhoud en inspecties door Rioolservice Schel kunnen ook helpen bij het opsporen van potentiële problemen voordat ze ernstig worden.

Zijn jullie 24/7 beschikbaar voor noodgevallen?

Ja, Rioolservice Schel, een gecertificeerd rioolontstoppingsbedrijf, biedt 24/7 nooddiensten voor situaties die directe aandacht vereisen, zoals ernstige overstromingen of verstoppingen.

Hoe kan ik een afspraak maken voor rioolontstopping?

U kunt telefonisch of online contact opnemen met Rioolservice Schel om een afspraak te maken. Veel bedrijven, waaronder Rioolservice Schel, bieden ook spoedafspraken voor noodgevallen.

Heeft u een lekkage of verstopping?

Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar

4.9/5 53 Google Recencies

085 488 12 89