Ontstoppingsdienst Eindhoven

WIJ ZIJN 24/7 BEREIKBAAR

GEDIPLOMEERDE LOODGIETERS

AL 15 JAAR ERVARING

GEEN RESULTAAT IS GEEN KOSTEN


Klanten beoordelen ons met 4.9

Riool ontstoppen Eindhoven

Ervaar je op dit moment rioolproblemen? Wij komen jouw riool ontstoppen in Eindhoven en daar rondom. Wij snappen goed dat een verstopping of lekkage erg hinderlijk kan zijn. Daar willen we je zo snel mogelijk vanaf helpen. Daarom staan we 24/7 voor je klaar om jouw riool te ontstoppen in Eindhoven. Neem telefonisch contact met ons op voor een afspraak.

WC Verstoppingen

Badkamer Verstoppingen

Gootsteen Verstoppingen

Verstopte afvoer keuken

Stankoverlast in huis

Rioolreiniging

Lekkage opsporen riool & daken

Camera inspectie riool

80.000+ Rioleringen ontstopt

98% Beveelt ons aan

25+ Aangesloten rioolexperts

Ontstoppingsbedrijf Eindhoven

Onze professionals van ons ontstoppingsbedrijf in Eindhoven staan dag en nacht voor je klaar. Wij zijn betrouwbaar en schakelen snel. We komen jouw riool ontstoppen voor een eerlijke prijs. Of je nu een lekkage in het dak hebt, een verstopte of lekkende riolering. Wij komen het probleem vakkundig voor je oplossen. Woon je in of rondom Eindhoven? Rioolservice Schel komt jouw riool ontstoppen in Eindhoven.

Wij zijn in het bezit van een CO-certificering

Snel schakelen

Door onze jarenlange ervaring schakelen we snel en kun je rekenen op een vakkundige oplossing.

24/7 bereikbaar

Rioolservice Schel kun je 24/7 bereiken bij hulp bij een verstopt riool, lekkage of bij stankoverlast.

Transparant en betrouwbaar

Wij hanteren transparante en eerlijke tarieven, zodat je niet onverwacht voor hoge kosten komt te staan.

Onze klantwaardering is een 4.9!

 

3 maanden garantie

Komt hetzelfde probleem binnen 3 maanden terug bij het deel van de riolering dat wij ontstopt hebben? Dan komen wij het gratis voor je oplossen. Let op: dit geldt niet wanneer het probleem wordt veroorzaakt door voorwerpen die niet in het riool horen, zoals babydoekjes, frituurvet, etc.

Riool verstopt? Bel ons meteen!

Zit het riool verstopt? Het team van Rioolservice Schel staan 24/7 voor je klaar. Heb je een vraag of spoedgeval? Twijfel niet, maar bel ons meteen. Wanneer het riool verstopt zit kan dit verschillende oorzaken hebben. We onderzoeken het probleem vanaf de kern en lossen het vakkundig op.

Wij zijn transparant en doen dit voor een eerlijke prijs. Door onze jarenlange ervaring kunnen we snel schakelen. Rioolservice Schel zit gevestigd in Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, en Breda.

040 -369 04 40

06 - 22 53 36 59 (spoed)

Heeft u een lekkage of verstopping?

Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar

4.9/5 53 Google Recencies

Veel gestelde vragen

Waarom heb ik Rioolservice Schel nodig ?
Rioolproblemen kunnen leiden tot verstopte afvoeren, stankoverlast, overstromingen en andere sanitair gerelateerde problemen. Rioolservice Schel, een gecertificeerd rioolontstoppingsbedrijf, kan deze problemen snel en efficiënt oplossen.
Hoe kan ik een verstopte afvoer herkennen ?
Tekenen van een verstopte afvoer zijn onder meer langzaam leeglopend water, borrelende geluiden in de afvoer, stankoverlast en mogelijk overstromingen in gootstenen, toiletten of douchebakken.
Kan ik een verstopt riool zelf ontstoppen ?
In sommige gevallen kunnen huismiddeltjes of handmatige ontstoppingsmethoden helpen, maar deze bieden vaak slechts tijdelijke oplossingen. Het is beter om Rioolservice Schel in te schakelen, een professioneel en gecertificeerd rioolontstoppingsbedrijf, om de oorzaak van het probleem effectief aan te pakken.
Hoeveel kost rioolontstoppingsservice ?
De kosten variëren afhankelijk van de ernst van het probleem, de locatie en de benodigde reparaties. Rioolservice Schel biedt gratis offertes en kan een prijsopgave geven nadat ze de situatie hebben beoordeeld.
Hoe lang duurt het om een rioolprobleem op te lossen ?
De tijdsduur hangt af van de complexiteit van het probleem. Eenvoudige verstoppingen kunnen binnen een uur worden opgelost, terwijl grotere problemen zoals beschadigde leidingen meer tijd in beslag kunnen nemen.
Hoe kan ik toekomstige rioolproblemen voorkomen ?
U kunt preventieve maatregelen nemen, zoals het vermijden van het doorspoelen van vet, olie, vochtige doekjes en vreemde voorwerpen. Regelmatig onderhoud en inspecties door Rioolservice Schel kunnen ook helpen bij het opsporen van potentiële problemen voordat ze ernstig worden.
Zijn jullie 24/7 beschikbaar voor noodgevallen ?
Ja, Rioolservice Schel, een gecertificeerd rioolontstoppingsbedrijf, biedt 24/7 nooddiensten voor situaties die directe aandacht vereisen, zoals ernstige overstromingen of verstoppingen.
Hoe kan ik een afspraak maken voor rioolontstopping ?

U kunt telefonisch of online contact opnemen met Rioolservice Schel om een afspraak te maken. Veel bedrijven, waaronder Rioolservice Schel, bieden ook spoedafspraken voor noodgevallen.

085 488 12 89