Ontstoppingsdienst Breda

WIJ ZIJN 24/7 BEREIKBAAR

GEDIPLOMEERDE LOODGIETERS

AL 15 JAAR ERVARING

GEEN RESULTAAT IS GEEN KOSTEN


Klanten beoordelen ons met 4.9

Riool ontstoppen Breda

Heb je een lekkage in het riool of in het dak? Of zit de wc verstopt? Wij komen jou riool ontstoppen in Breda. Ook detecteren we lekkages en zorgen we dat deze niet nog meer schade aan het huis aanrichten. Wanneer het niet lukt om zelf een verstopping op te lossen, schakel dan onze hulp in. Bel ons direct en wij komen jouw riool ontstoppen in Breda en omstreken

WC Verstoppingen

Badkamer Verstoppingen

Gootsteen Verstoppingen

Verstopte afvoer keuken

Stankoverlast in huis

Rioolreiniging

Lekkage opsporen riool & daken

Camera inspectie riool

80.000+ Rioleringen ontstopt

98% Beveelt ons aan

25+ Aangesloten rioolexperts

Ontstoppingsbedrijf Breda

We begrijpen dat hardnekkige rioolproblemen vervelend zijn. Daarom staan we dag en nacht voor je klaar, ook in het weekend. Als ontstoppingsbedrijf in Breda zijn we snel bij jou thuis om je te helpen bij problemen en spoedgevallen. Onze professionals gaan vakkundig te werk en pakken problemen aan bij de kern. Wij komen jouw riool ontstoppen in Breda. Dit doen we voor een transparante en eerlijke prijs.

Wij zijn in het bezit van een CO-certificering

Snel schakelen

Door onze jarenlange ervaring schakelen we snel en kun je rekenen op een vakkundige oplossing.

24/7 bereikbaar

Rioolservice Schel kun je 24/7 bereiken bij hulp bij een verstopt riool, lekkage of bij stankoverlast.

Transparant en betrouwbaar

Wij hanteren transparante en eerlijke tarieven, zodat je niet onverwacht voor hoge kosten komt te staan.

Onze klantwaardering is een 4.9!

 

3 maanden garantie

Komt hetzelfde probleem binnen 3 maanden terug bij het deel van de riolering dat wij ontstopt hebben? Dan komen wij het gratis voor je oplossen. Let op: dit geldt niet wanneer het probleem wordt veroorzaakt door voorwerpen die niet in het riool horen, zoals babydoekjes, frituurvet, etc.

Riool verstopt? Bel ons meteen!

Zit het riool verstopt? Het team van Rioolservice Schel staan 24/7 voor je klaar. Heb je een vraag of spoedgeval? Twijfel niet, maar bel ons meteen. Wanneer het riool verstopt zit kan dit verschillende oorzaken hebben. We onderzoeken het probleem vanaf de kern en lossen het vakkundig op.

Wij zijn transparant en doen dit voor een eerlijke prijs. Door onze jarenlange ervaring kunnen we snel schakelen. Rioolservice Schel zit gevestigd in Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, en Breda.

076 -369 00 32

06 - 22 53 36 59 (spoed)

Heeft u een lekkage of verstopping?

Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar

4.9/5 53 Google Recencies

Veel gestelde vragen

Waarom heb ik Rioolservice Schel nodig ?
Rioolproblemen kunnen leiden tot verstopte afvoeren, stankoverlast, overstromingen en andere sanitair gerelateerde problemen. Rioolservice Schel, een gecertificeerd rioolontstoppingsbedrijf, kan deze problemen snel en efficiënt oplossen.
Hoe kan ik een verstopte afvoer herkennen ?
Tekenen van een verstopte afvoer zijn onder meer langzaam leeglopend water, borrelende geluiden in de afvoer, stankoverlast en mogelijk overstromingen in gootstenen, toiletten of douchebakken.
Kan ik een verstopt riool zelf ontstoppen ?
In sommige gevallen kunnen huismiddeltjes of handmatige ontstoppingsmethoden helpen, maar deze bieden vaak slechts tijdelijke oplossingen. Het is beter om Rioolservice Schel in te schakelen, een professioneel en gecertificeerd rioolontstoppingsbedrijf, om de oorzaak van het probleem effectief aan te pakken.
Hoeveel kost rioolontstoppingsservice ?
De kosten variëren afhankelijk van de ernst van het probleem, de locatie en de benodigde reparaties. Rioolservice Schel biedt gratis offertes en kan een prijsopgave geven nadat ze de situatie hebben beoordeeld.
Hoe lang duurt het om een rioolprobleem op te lossen ?
De tijdsduur hangt af van de complexiteit van het probleem. Eenvoudige verstoppingen kunnen binnen een uur worden opgelost, terwijl grotere problemen zoals beschadigde leidingen meer tijd in beslag kunnen nemen.
Hoe kan ik toekomstige rioolproblemen voorkomen ?
U kunt preventieve maatregelen nemen, zoals het vermijden van het doorspoelen van vet, olie, vochtige doekjes en vreemde voorwerpen. Regelmatig onderhoud en inspecties door Rioolservice Schel kunnen ook helpen bij het opsporen van potentiële problemen voordat ze ernstig worden.
Zijn jullie 24/7 beschikbaar voor noodgevallen ?
Ja, Rioolservice Schel, een gecertificeerd rioolontstoppingsbedrijf, biedt 24/7 nooddiensten voor situaties die directe aandacht vereisen, zoals ernstige overstromingen of verstoppingen.
Hoe kan ik een afspraak maken voor rioolontstopping ?

U kunt telefonisch of online contact opnemen met Rioolservice Schel om een afspraak te maken. Veel bedrijven, waaronder Rioolservice Schel, bieden ook spoedafspraken voor noodgevallen.

085 488 12 89